Groepen menu

 

 

Om groepen te kunnen verwelkomen bij Vigo bieden wij een aantal
seizoensgebonden 3-gangen keuzemenu’s aan. Het is uiteraard
mogelijk om uit te breiden naar een 4- of 5-gangen menu, voor een
toeslag van €5 per persoon per extra gang. Ook is het mogelijk om
een vleesgerecht toe te voegen als extra optie bij het standaard en
luxe keuzemenu. Liever sushi als voorgerecht? Wissel de
voorgerechten om voor een sushimix – geserveerd op schalen om
met elkaar te delen – voor een toeslag van €4 per persoon.

Geef allergieën en eventuele diëten van tevoren door zodat wij hier
rekening mee kunnen houden.

Met 25 collega’s in Vigo gegeten, top organisatie eten lekker alles op een lekker tempo geserveerd. aanrader voor bedrijven!

Esther

Secretaresse

Standaard keuze menu vis €40,- per persoon

Voorgerechten

Huisgerookte zalm
met mierikswortel en toast
Of
Tiradito
sashimi van witvis met orange-ponzu,
zoete-aardappelchips, krokante mais en avocado

Hoofdgerechten

Kabeljauw
met krokante schaaldierenrisotto,
venkelmarmelade en saffraansaus
Of
Griet
met pompoentoffee, crémeux van kastanje,
gefrituurde zuurkool en cèpessaus

Nagerechten

Crème Brûlée
Of
Dame Blanche

Standaard keuze menu vis/vlees €40,- per persoon

Voorgerechten

Huisgerookte zalm
met mierikswortel en toast
Of
Carpaccio
met truffelmayonaise, rucola en Parmezaanse kaas

Hoofdgerechten

Kabeljauw
met krokante schaaldierenrisotto,
venkelmarmelade en saffraansaus
Of
Rib-Eye
+/- 300 gram, met topinamboerpuree, duxelles, gewokte mini paksoi en soja-gemberjus

Nagerechten

Crème Brûlée
Of
Dame Blanche

Luxe keuze menu vis/vlees €45,- per persoon

Voorgerechten

Vigo Trio
huisgerookte zalm, Hollandse garnalen
en gerookte paling met toast en cocktailsaus
Of
Tataki van Tonijn
met crème van citroengras, groene-currygel,
furikake en geraspte daikon
Of
Carpaccio
met truffelmayonaise, rucola en Parmezaanse kaas

Hoofdgerechten

Heilbot
met duxelles, gewokte mini paksoi,
crème van peterseliewortel en soja-gemberjus
Of
Griet
met pompoentoffee, crémeux van kastanje,
gefrituurde zuurkool en cèpessaus
Of
Rib-Eye
+/- 300 gram, met topinamboerpuree, duxelles, gewokte mini paksoi en soja-gemberjus

Nagerechten

Blueberry muffin cheesecake
met pistache-ijs en cassisgel
Of
Café glacé
koffiemousse, koffie-karamel en vanille-ijs