Menu kaart Seafoodbar Vigo

 

ONLINE RESERVEREN

KOUDE VOORGERECHTEN

BROOD | 6.5
met makreeldip en gezouten roomboter

HUISGEROOKTE ZALM | 16
met mierikswortel en toast

TIRADITO | 14
sashimi van witvis met orange-ponzu,
zoete-aardappelchips, krokante mais en avocado

TONIJN TATAKI | 15
met crème van citroengras, groene-currygel,
furikake en geraspte daikon

QUINOA | 13.5
krokant filodeeg met quinoasalade,
gepofte linzen en sesammayonaise

VIGO TRIO | 17
huisgerookte zalm, Hollandse garnalen
en gerookte paling met toast en cocktailsaus

HOLLANDSE GARNALEN UIT ZOUTKAMP | 17
met toast en cocktailsaus

RUNDERCARPACCIO | 15
met truffelmayonaise, rucola en Parmezaanse kaas

WARME VOORGERECHTEN

GEBAKKEN COQUILLES | 16
met topinamboerpuree, gebrande hazelnoot
en smoky kreeftensaus

LAUWWARME HALVE KREEFT | 18
met crème van peterseliewortel, saffraansaus, lavasolie en krokante wonton

GAMBA’S IN KNOFLOOKOLIE | 15

MOMOFUKU BUNS | 15
met krokant buikspek, komkommerkimchi en hoisinsaus

HOLLANDSE-GARNALENKROKETJES | 17
met toast en cocktailsaus

OESTERS

GESERVEERD MET SJALOTTENVINAIGRETTE EN TABASCO

ZEEUWSE CREUSE | 3.5
uit Zeeland, zilte smaak met fruitige accenten

FINE DE CLAIRE | 3.5
uit Frankrijk, zacht van smaak

OESTER VAN DE MAAND | 4

SALADES

CAESARSALADE | 11
met knoflookcroutons en gekookt ei

kipfilet van Ammerlaan, huisgerookte zalm,
sashimi van tonijn of gebakken gamba’s
+ 4

SALADE CANADESE KREEFT
met krokante tuinbonen, tomaat, vadouvancrème en little gem

MET HALVE KREEFT | 17.5

MET HELE KREEFT | 29.5

SUSHI EN SASHIMI

SPICY TUNA | 18
inside-out rol met tonijn tataki, tempuracrumble en pikante sesammayonaise

SALMON ROLL | 18
inside-out rol met zalmtartaar, roomkaas,
limoenmayonaise en tobiko

SASHIMI VAN TONIJN EN ZALM | 16
geserveerd met wakame

CRUNCHY TEMPURA | 17
inside-out rol met tempura van gamba en avocado

KING CRAB FLAME SALMON | 20
inside-out rol met sashimi van zalm, king-crabsalade, miso-curry en wasabicrumble

CALIFORNIA ROLL | 20
inside-out rol met king crab, avocado,
Japanse mayonaise en wasabicrumble

SOEP

GESERVEERD MET BROOD

BISQUE DE HOMARD | 17.5
met cognacroom en halve Canadese kreeft

BOUILLABAISSE | 16.5
klassieke Franse vissoep geserveerd met rouille

HOOFDGERECHTEN

KREEFT
GEGRILD OF GEKOOKT, 400 GRAM | 29.5
geserveerd met boter en spinazie

VANGST VAN DE DAG | DAGPRIJS

SLIPTONGEN | 19.5
gebakken in roomboter en geserveerd met sla en friet

ZEETONG | 34
twee zeetongen van 300 gram, gebakken in roomboter en geserveerd met sla en friet

1 ZEETONG VAN 300 GRAM | 20

HEILBOT | 23
met duxelles, gewokte mini paksoi,
crème van peterseliewortel en soja-gemberjus

TONIJN | 23
met rode-bietensalsa, bloemkoolpuree,
krokante pata negra en truffel beurre blanc

GRIET | 22
met pompoentoffee, crémeux van kastanje,
gefrituurde zuurkool en cèpessaus

KABELJAUW | 21
met krokante schaaldierenrisotto,
venkelmarmelade en saffraansaus

SPAGHETTI VONGOLE | 21
met knoflook en pepertjes

VLEES
RIB-EYE | 23
met topinamboerpuree, duxelles,
gewokte mini paksoi en soja-gemberjus

VEGA
BLOEMKOOLPUREE | 19
met rode-bietensalsa en duxellessaus

NAGERECHTEN

VIGO’S CAFÉ GOURMAND | 7.5

CRÈME BRÛLÉE | 8

DAME BLANCHE | 8.5

CAFÉ GLACÉ | 8.5
koffiemousse, koffie-karamel en vanille-ijs

BLUEBERRY MUFFIN CHEESECAKE | 9
met pistache-ijs en cassisgel

DEATH BY CHOCOLATE | 9.5
moelleux au chocolat, mousse van witte chocolade, amarenasiroop en pure-chocolade-ijs

KAASPLANKJE | 13.5
5 soorten kaas van kaasspecialist Kalkman,
geserveerd met appelstroop en vijgenbrood

BIJGERECHTEN

PORTIE FRIET | 3.5

GROENE SALADE | 3.5

GEWOKTE SPINAZIE | 4.5

GROENE GROENTEN | 4.5

KINDERMENU

kipfilet of kibbeling, geserveerd met friet en sla.

Wij werken alleen met dagverse vis. Dagelijks krijgen wij vis, schaal- en schelpdieren uit alle delen van de wereld binnen. Of het nou uit Vigo in Spanje of ons eigen Scheveningen is, kwaliteit staat voorop.

Heeft u een speciale wens?
Naast onze wekelijkse vangst kunt u ook uw vis- of kreeftensoort reserveren. Vraag onze medewerk(st)ers naar de mogelijkheden.

Ons behang is in samenwerking met UnlimitedOriginals opgehangen en tevens verwerkt in onze menu mappen.
Interesse in het behang? kijk op www.naturalisunlimited.com voor meer info.

Cor Roeleveld