Onze menukaart
Menukaart ENG
Voorgerechten & bites
Koude voorgerechten
BROOD | 5
tonijndip | gezouten roomboter
HUISGEROOKTE ZALM | 16
mierikswortel | toast
ZALM TACO’S – 3 STUKS | 14
zalmtartaar | mais salsa | koriander | avocadocrème
BURRATA | 16
tomaat | basilicum | zuurdesem crouton
VIGO TRIO | 17
huisgerookte zalm | Hollandse garnalen
gerookte paling | toast | cocktailsaus
HOLLANDSE GARNALEN
UIT ZOUTKAMP | 17
toast | cocktailsaus
BEEF TATAKI | 15
wasabi vinaigrette | gel van kalamansi
zoete aardappel chips

Warm voorgerechten
GEBAKKEN COQUILLES | 16
chorizo beurre blanc | crème van zoete aardappel | krokante pastinaak
GAMBA’S IN KNOFLOOKOLIE | 16
BAO BUNS – 2 STUKS | 16
fishcake | kimchi | miso curry
HOLLANDSE GARNALENKROKETJES | 17
toast | cocktailsaus
GEGRILDE OCTOPUS | 16
chorizo | anticucho salsa | crème van doperwt
Sushi en Sashimi
TUNA EBI ROLL | 18
masago | krokante gamba | tonijn sashimi
RED DRAGON ROLL | 18
tonijn sashimi | king crab | miso-mayonaise
SASHIMI VAN TONIJN EN ZALM | 16 wakame
CRUNCHY TEMPURA | 17 krokante gamba | avocado | wasabi-mayonaise | unagisaus
SALMON MAKI ROLL | 20
zalmtartaar | kataifi | limoen-mayonaise
CALIFORNIA ROLL | 20
king crab | avocado | Japanse mayonaise | wasabicrumble
Salades
CAESARSALADE | 12
knoflookcroutons | gekookt ei | Parmezaanse kaas
kipfilet van Ammerlaan, huisgerookte zalm,
sashimi van tonijn of gebakken gamba’s + 4
COUSCOUS SALADE | 12
avocado | komkommer | feta
Oesters
Geserveerd met Sjalottenvinaigrette en tabasco
FINE DE CLAIRE | €3.5
uit Normandië, zacht van smaak
OESTER VAN DE MAAND | €4
Soep
GESERVEERD MET BROOD
BISQUE DE HOMARD | 20
cognacroom | halve Canadese kreeft
BOUILLABAISSE | 18
klassieke Franse vissoep geserveerd met rouille

Hoofdgerechten
KREEFT
GEGRILD OF GEKOOKT, 400 GRAM | 39
boter | spinazie
VIS
VANGST VAN DE DAG | DAGPRIJS
SLIPTONGEN | 20
gebakken in roomboter | met sla en friet
ZEETONG | 28
twee in roomboter gebakken zeetongen
van 250 gr. per stuk | met sla en friet
HEILBOT | 23
crème van doperwt | maissalsa | kreeftensaus
TONIJN | 23
rijstnoodles | som tam | rode currysaus
GRIET | 22
groene kruiden couscous | gegrilde courgette
paprika gel | vadouvan beurre blanc
PASTA VONGOLE | 22
OPTIONEEL MET EEN LANGOEST-STAART + 10
linguine | cherry tomaat | lamsoor
KABELJAUW | 22
krokante truffelrisotto | groene asperges

VLEES
RIB-EYE – SIMMENTALER 250 GRAM | 24
crème van zoete aardappel | groene asperges | truffelsaus
VEGA
VERSE GNOCCHI | 20
tomatensaus | basilicum | Parmezaanse kaas

Nagerechten, sides & kindermenu
Nagerechten
VIGO’S CAFÉ GOURMAND | 8
CRÈME BRÛLÉE | 8
DAME BLANCHE | 8
ROMANOFF | 10
verse aardbeien | Romanoff mousse | vanille-ijs
MOELLEUX AU CHOCOLAT | 10
bananen-ijs | dulce de leche
MILLEFEUILLE CHEESECAKE | 10
peer | witte chocolade | yuzu | yoghurt-ijs
KAASPLANKJE | 14
5 soorten kaas | appelstroop | vijgenbrood
Sides
PORTIE FRIET | 3.5
GROENE SALADE | 3.5
GEWOKTE SPINAZIE | 4.5
GEWOKTE GROENTEN | 4.5
Kindermenu
KIPFILET OF KIBBELING
geserveerd met friet en sla
