Onze menukaart

Menukaart ENG

Voorgerechten & bites

Koude voorgerechten

BROOD | 7
tonijndip | gezouten boter

VIGO TRIO | 17
huisgerookte zalm | Hollandse garnalen | gerookte paling toast | cocktailsaus

HOLLANDSE GARNALEN UIT ZOUTKAMP | 17
toast | cocktailsaus

HUISGEROOKTE ZALM | 17
toast | mierikswortel

KREEFTENTARTAAR | 22
saffraan aioli | krokante taro | chermoula

Raw bar

SASHIMI VAN TONIJN EN ZALM | 16
wakame | gember | noricrumble

VIGO’S ZALMSASHIMI | 16
groene currydressing | zoetzure kumquat | krokante kokos

VIGO’S TONIJNSASHIMI | 16
gember-mandarijnponzu | watermeloengel | lente ui-olie

BEEF TATAKI | 16
wasabivinaigrette | zoete aardappelfloss | zoetzure kumquat

TUNA TACO’S – 2 STUKS | 14
tonijntartaar | wasabi | koriander | spicy guacamole

ons menu

Warm voorgerechten

GEBAKKEN COQUILLES | 18
wasabi beurre blanc | crème van gepofte knolselderij zoete aardappelfloss

GAMBA’S PIL PIL | 16

ZACHT GEGAARDE KREEFT | 22 t
ruffel beurre blanc | crème van zoete aardappel | lavasolie

HOLLANDSE GARNALENKROKETJES | 18
toast | cocktailsaus

GEGRILDE OCTOPUS | 18
citroenpuree | chermoula | taro chips

Sushi

 
DRAGON MAKI | 19
zalmtartaar | avocado | miso-curry | furikake | groene papaya
 
GREEN TUNA MAKI | 20
wasabimasago | jalapeñomayonaise | tonijnsashimi | groene papaya
 
CRUNCHY TEMPURA | 20
tempura gamba | avocado | wasabimayonaise | unagisaus
 
LOBSTER CALIFORNIA MAKI | 22
kreeft | groene papaya | Japanse mayonaise | avocado
 
SALMON NIGIRI – 5 STUKS | 18
gebrande zalmsashimi | Japanse mayonaise | ikura

Salades

CAESARSALADE | 14
knoflookcroutons | gekookt ei | Parmezaanse kaas optioneel met kip van Ammerlaan, gerookte zalm of gamba’s + 5

FREEKEH SALADE | 15
tahini-sesamdressing | aubergine denkagu | feta

Oesters

FINE DE CLAIRE – 6 STUKS | 21

uit Normandië, zacht van smaak

OESTER VAN DE DAG – 6 STUKS | 24

VIGO’S SPECIAL OESTERS – 6 STUKS | 30
Umami oester met noricrumble en gember-mandarijnponzu

Soep

GESERVEERD MET BROOD

BISQUE DE HOMARD | 20
cognacroom | halve Canadese kreeft

BOUILLABAISSE | 18
klassieke Franse vissoep geserveerd met rouille

Hoofdgerechten

KREEFT GEGRILD OF GEKOOKT, 400 GRAM | 38
boter | spinazie

VIS VANGST VAN DE DAG | DAGPRIJS

NOORDZEE TONG | DAGPRIJS
in roomboter gebakken Noordzee tong met friet & salade

ZEEBAARSFILET | 26
crème van gepofte knolselderij | aubergine denkagu | kreeftensaus

TONIJNFILET | 29
rode bietpuree | freekeh | mierikswortel beurre blanc | chermoula

ROGVLEUGEL | 28
beurre noisette | peterseliesalsa | crème van zoete aardappel

HELE TARBOT | 28
citroenpuree | kingboleet | truffel beurre blanc

PASTA VONGOLE | 26
linguine | cherrytomaat | lamsoor

VIGO’S PAELLA | 26
zeebaars | vongole | gamba’s | dragon

VLEES
FLAT IRON 250 GRAM | 26
crème van gepofte knolselderij | kingboleet | chermoula

NO MEAT
REDEFINE MEAT STEAK | 26
crème van gepofte knolselderij | kingboleet | chermoula

‘‘Redefine Beef Steak is een sappig, plantaardig stuk vlees dat wordt aanbeden door vleesliefhebbers, barst van de smaken en is extreem vezelig.’’

Hoofdgerechten

Nagerechten, sides & kindermenu

 

Nagerechten

VIGO’S CAFÉ GOURMAND | 9

CRÈME BRÛLÉE | 9

DAME BLANCHE | 10

MOELLEUX AU CHOCOLAT | 10
koffie-ijs | tonka-karamel | witte chocoladecrumble

ETON MESS | 10
merengue | cheesecakecrème | watermeloengel | cassis-ijs

KAASPLANKJE | 14
5 soorten kaas | appelstroop | vijgenbrood

Sides

PORTIE FRIET | 5

LOADED TRUFFLE FRIES | 9

GROENE SALADE | 4

GEWOKTE SPINAZIE | 4.5

GEWOKTE GROENTEN | 5

Kindermenu

KIPFILET OF KIBBELING

geserveerd met friet en sla

wijn

Onze wijnkaart

Kreeft menu

Sushi Monday

Wij werken alleen met dagverse vis