Onze menukaart
Menukaart ENG
Voorgerechten & bites
Koude voorgerechten
BROOD | 7
tonijndip | gezouten boter
VIGO TRIO | 17
huisgerookte zalm | Hollandse garnalen | gerookte paling toast | cocktailsaus
HOLLANDSE GARNALEN UIT ZOUTKAMP | 17
toast | cocktailsaus
HUISGEROOKTE ZALM | 17
toast | mierikswortel
KREEFTENTARTAAR | 22
saffraan aioli | krokante taro | chermoula
Raw bar
SASHIMI VAN TONIJN EN ZALM | 16
wakame | gember | noricrumble
VIGO’S ZALMSASHIMI | 16
groene currydressing | zoetzure kumquat | krokante kokos
VIGO’S TONIJNSASHIMI | 16
gember-mandarijnponzu | watermeloengel | lente ui-olie
BEEF TATAKI | 16
wasabivinaigrette | zoete aardappelfloss | zoetzure kumquat
TUNA TACO’S – 2 STUKS | 14
tonijntartaar | wasabi | koriander | spicy guacamole

Warm voorgerechten
GEBAKKEN COQUILLES | 18
wasabi beurre blanc | crème van gepofte knolselderij zoete aardappelfloss
GAMBA’S PIL PIL | 16
ZACHT GEGAARDE KREEFT | 22 t
ruffel beurre blanc | crème van zoete aardappel | lavasolie
HOLLANDSE GARNALENKROKETJES | 18
toast | cocktailsaus
GEGRILDE OCTOPUS | 18
citroenpuree | chermoula | taro chips
Sushi
zalmtartaar | avocado | miso-curry | furikake | groene papaya
wasabimasago | jalapeñomayonaise | tonijnsashimi | groene papaya
tempura gamba | avocado | wasabimayonaise | unagisaus
kreeft | groene papaya | Japanse mayonaise | avocado
gebrande zalmsashimi | Japanse mayonaise | ikura
Salades
CAESARSALADE | 14
knoflookcroutons | gekookt ei | Parmezaanse kaas optioneel met kip van Ammerlaan, gerookte zalm of gamba’s + 5
FREEKEH SALADE | 15
tahini-sesamdressing | aubergine denkagu | feta
Oesters
FINE DE CLAIRE – 6 STUKS | 21
uit Normandië, zacht van smaak
OESTER VAN DE DAG – 6 STUKS | 24
VIGO’S SPECIAL OESTERS – 6 STUKS | 30
Umami oester met noricrumble en gember-mandarijnponzu
Soep
GESERVEERD MET BROOD
BISQUE DE HOMARD | 20
cognacroom | halve Canadese kreeft
BOUILLABAISSE | 18
klassieke Franse vissoep geserveerd met rouille

Hoofdgerechten
KREEFT GEGRILD OF GEKOOKT, 400 GRAM | 38
boter | spinazie
VIS VANGST VAN DE DAG | DAGPRIJS
NOORDZEE TONG | DAGPRIJS
in roomboter gebakken Noordzee tong met friet & salade
ZEEBAARSFILET | 26
crème van gepofte knolselderij | aubergine denkagu | kreeftensaus
TONIJNFILET | 29
rode bietpuree | freekeh | mierikswortel beurre blanc | chermoula
ROGVLEUGEL | 28
beurre noisette | peterseliesalsa | crème van zoete aardappel
HELE TARBOT | 28
citroenpuree | kingboleet | truffel beurre blanc
PASTA VONGOLE | 26
linguine | cherrytomaat | lamsoor
VIGO’S PAELLA | 26
zeebaars | vongole | gamba’s | dragon
VLEES
FLAT IRON 250 GRAM | 26
crème van gepofte knolselderij | kingboleet | chermoula
NO MEAT
REDEFINE MEAT STEAK | 26
crème van gepofte knolselderij | kingboleet | chermoula
‘‘Redefine Beef Steak is een sappig, plantaardig stuk vlees dat wordt aanbeden door vleesliefhebbers, barst van de smaken en is extreem vezelig.’’


Nagerechten, sides & kindermenu
Nagerechten
VIGO’S CAFÉ GOURMAND | 9
CRÈME BRÛLÉE | 9
DAME BLANCHE | 10
MOELLEUX AU CHOCOLAT | 10
koffie-ijs | tonka-karamel | witte chocoladecrumble
ETON MESS | 10
merengue | cheesecakecrème | watermeloengel | cassis-ijs
KAASPLANKJE | 14
5 soorten kaas | appelstroop | vijgenbrood
Sides
PORTIE FRIET | 5
LOADED TRUFFLE FRIES | 9
GROENE SALADE | 4
GEWOKTE SPINAZIE | 4.5
GEWOKTE GROENTEN | 5
Kindermenu
KIPFILET OF KIBBELING
geserveerd met friet en sla
