Onze menukaart

Menukaart ENG

Voorgerechten & bites

Koude voorgerechten

BROOD | 5
tonijndip | gezouten roomboter

HUISGEROOKTE ZALM | 16
mierikswortel | toast

ZALM TACO’S – 3 STUKS | 14
zalmtartaar | mais salsa | koriander | avocadocrème

BURRATA | 16
tomaat | basilicum | zuurdesem crouton

VIGO TRIO | 17
huisgerookte zalm | Hollandse garnalen
gerookte paling | toast | cocktailsaus

HOLLANDSE GARNALEN
UIT ZOUTKAMP | 17
toast | cocktailsaus

BEEF TATAKI | 15
wasabi vinaigrette | gel van kalamansi
zoete aardappel chips

ons menu

Warm voorgerechten

​GEBAKKEN COQUILLES | 16
chorizo beurre blanc | crème van zoete aardappel | krokante pastinaak

GAMBA’S IN KNOFLOOKOLIE | 16

BAO BUNS – 2 STUKS | 16
fishcake | kimchi | miso curry

HOLLANDSE GARNALENKROKETJES | 17
toast | cocktailsaus

GEGRILDE OCTOPUS | 16
chorizo | anticucho salsa | crème van doperwt

Sushi en Sashimi

TUNA EBI ROLL | 18
masago | krokante gamba | tonijn sashimi

RED DRAGON ROLL | 18
tonijn sashimi | king crab | miso-mayonaise

SASHIMI VAN TONIJN EN ZALM | 16 wakame

CRUNCHY TEMPURA | 17 krokante gamba | avocado | wasabi-mayonaise | unagisaus

SALMON MAKI ROLL | 20
zalmtartaar | kataifi | limoen-mayonaise

CALIFORNIA ROLL | 20
king crab | avocado | Japanse mayonaise | wasabicrumble

Salades

CAESARSALADE | 12
knoflookcroutons | gekookt ei | Parmezaanse kaas

kipfilet van Ammerlaan, huisgerookte zalm,
sashimi van tonijn of gebakken gamba’s + 4

COUSCOUS SALADE | 12
avocado | komkommer | feta

Oesters

Geserveerd met Sjalottenvinaigrette en tabasco

FINE DE CLAIRE | €3.5

uit Normandië, zacht van smaak

OESTER VAN DE MAAND | €4

Soep

GESERVEERD MET BROOD

BISQUE DE HOMARD | 20
cognacroom | halve Canadese kreeft

BOUILLABAISSE | 18
klassieke Franse vissoep geserveerd met rouille

Hoofdgerechten

KREEFT
GEGRILD OF GEKOOKT, 400 GRAM | 39
boter | spinazie

VIS
VANGST VAN DE DAG | DAGPRIJS

SLIPTONGEN | 20
gebakken in roomboter | met sla en friet

ZEETONG | 28
twee in roomboter gebakken zeetongen
van 250 gr. per stuk | met sla en friet

HEILBOT | 23
crème van doperwt | maissalsa | kreeftensaus

TONIJN | 23
rijstnoodles | som tam | rode currysaus

GRIET | 22
groene kruiden couscous | gegrilde courgette
paprika gel | vadouvan beurre blanc

PASTA VONGOLE | 22
OPTIONEEL MET EEN LANGOEST-STAART + 10
linguine | cherry tomaat | lamsoor

KABELJAUW | 22
krokante truffelrisotto | groene asperges

Hoofdgerechten

VLEES

RIB-EYE – SIMMENTALER 250 GRAM | 24
crème van zoete aardappel | groene asperges | truffelsaus

VEGA
VERSE GNOCCHI | 20
tomatensaus | basilicum | Parmezaanse kaas​

Nagerechten, sides & kindermenu

Nagerechten

VIGO’S CAFÉ GOURMAND | 8

CRÈME BRÛLÉE | 8

DAME BLANCHE | 8

ROMANOFF | 10
verse aardbeien | Romanoff mousse | vanille-ijs

MOELLEUX AU CHOCOLAT | 10
bananen-ijs | dulce de leche

MILLEFEUILLE CHEESECAKE | 10
peer | witte chocolade | yuzu | yoghurt-ijs

KAASPLANKJE | 14
5 soorten kaas | appelstroop | vijgenbrood

Sides

PORTIE FRIET | 3.5

GROENE SALADE | 3.5

GEWOKTE SPINAZIE | 4.5

GEWOKTE GROENTEN | 4.5

Kindermenu

KIPFILET OF KIBBELING

geserveerd met friet en sla

wijn

Onze wijnkaart

Kreeft menu

Sushi Monday

Wij werken alleen met dagverse vis