Onze menukaart

Voorgerechten & bites

Koude voorgerechten

BROOD | 5
tonijndip | gezouten roomboter

HUISGEROOKTE ZALM | 16
mierikswortel | toast

HEILBOT TIRADITO | 15
tijgermelk | krokante bataat | chorizo-olie | gebrande pulpo

TONIJN TACO’S – 3 STUKS | 14
tonijntartaar | shiso salsa | gel van kalamansi | nori crumble

WITLOFSALADE | 12
Blauwe kaasdressing | Granny Smith | avocado

VIGO TRIO | 17
huisgerookte zalm | Hollandse garnalen
gerookte paling | toast | cocktailsaus

HOLLANDSE GARNALEN UIT ZOUTKAMP | 17 toast | cocktailsaus

RUNDERCARPACCIO | 15 truffelmayonaise | gerookte amandel | Parmezaanse kaas | unagisaus

ons menu

Warm voorgerechten

GEBAKKEN COQUILLES | 16
wasabi beurre blanc | crème van gepofte knolselderij | zalmkaviaar | krokante enoki

GAMBA’S IN KNOFLOOKOLIE | 16

KREEFT BAO BUNS – 2 STUKS | 20
lauwwarme kreeft | wakame | spicy mayonaise

HOLLANDSE-GARNALENKROKETJES | 17
toast | cocktailsaus

KROKANT BUIKSPEK | 15
crème van zwarte knoflook | taugé kimchi
gebrande pulpo | saus van sereh en limoen

Sushi en Sashimi

TUNA EBI ROLL | 18
masago | krokante gamba | tonijn sashimi

RED DRAGON ROLL | 18
tonijn sashimi | king crab | miso-mayonaise

SASHIMI VAN TONIJN EN ZALM | 16 wakame

CRUNCHY TEMPURA | 17 krokante gamba | avocado | wasabi-mayonaise | unagisaus

SALMON MAKI ROLL | 20
zalmtartaar | kataifi | limoen-mayonaise

CALIFORNIA ROLL | 20
king crab | avocado | Japanse mayonaise | wasabicrumble

Salades

CAESARSALADE | 12
knoflookcroutons | gekookt ei | parmezaanse kaas

kipfilet van Ammerlaan, huisgerookte zalm,
sashimi van tonijn of krokante gamba’s
+ 4

SALADE CANADESE KREEFT
witlof | Granny Smith

MET HALVE KREEFT | 19

MET HELE KREEFT | 34

Oesters

Geserveerd met Sjalottenvinaigrette en tabasco

FINE DE CLAIRE | €3.5

uit Normandië, zacht van smaak

OESTER VAN DE MAAND | €4

Soep

GESERVEERD MET BROOD

BISQUE DE HOMARD | 19
cognacroom | halve Canadese kreeft

BOUILLABAISSE | 18
klassieke Franse vissoep geserveerd met rouille

Hoofdgerechten

KREEFT
GEGRILD OF GEKOOKT, 400 GRAM | 34
boter | spinazie

VIS
VANGST VAN DE DAG | DAGPRIJS

SLIPTONGEN | 20
gebakken in roomboter | met sla en friet

ZEETONG | 28
twee in roomboter gebakken zeetongen
van 250 gr. per stuk | met sla en friet

HEILBOT | 23
crème van gepofte knolselderij | Granny Smith | saus van sereh en limoen

TONIJN | 23
taugé kimchi | jus van zwarte bonen | pastinaakcrème

GRIET | 22
pompoenpuree | paddestoelen | bouillabaisse-saus

PASTA VONGOLE | 21
linguini | cherrie tomaat | zeekraal

KABELJAUW | 21
krokante truffelrisotto | groene asperges

Hoofdgerechten

VLEES

RIB-EYE – SIMMENTALER 250 GRAM | 24
crème van gepofte knolselderij | groene asperges | truffelsaus

VEGA
VERSE GNOCCHI | 20
lavas-olie | paddestoelen | Parmezaanschuim

Nagerechten, sides & kindermenu

Nagerechten

VIGO’S CAFÉ GOURMAND | 8

CRÈME BRÛLÉE | 7

DAME BLANCHE | 7

TARTELETTE | 8
mandarijnmousse | witte chocolade-ijs | pistache crumble

MOELLEUX AU CHOCOLAT | 9
bramen-ijs | koffie karamel

APPLE PIE CHEESECAKE | 10
kaneelcrème | appelcompote | mascarpone-ijs

KAASPLANKJE | 14
5 soorten kaas | appelstroop | vijgenbrood

Sides

PORTIE FRIET | 3.5

GROENE SALADE | 3.5

GEWOKTE SPINAZIE | 4.5

GEWOKTE GROENTEN | 4.5

Kindermenu

 

KIPFILET OF KIBBELING

geserveerd met friet en sla

wijn

Onze wijnkaart

Kreeft menu

Sushi Monday

Wij werken alleen met dagverse vis