Onze menukaart

Voorgerechten & bites

Koude voorgerechten

BROOD | 5
tonijndip | gezouten roomboter

HUISGEROOKTE ZALM | 16
mierikswortel | toast

HEILBOT TIRADITO | 15
sashimi van heilbot | red ponzu dressing
krokante pastinaak | watermeloen | lavasolie

TONIJN TACO’S – 3 STUKS | 12
tonijntartaar | avocadocrème | tomatensalsa | szechuanvinaigrette

WATERMELOENSALADE | 12
gegrilde courgette | feta | olijf | balsamico

VIGO TRIO | 17
huisgerookte zalm | Hollandse garnalen
gerookte paling | toast | cocktailsaus

HOLLANDSE GARNALEN UIT ZOUTKAMP | 17
toast | cocktailsaus

RUNDERCARPACCIO | 15
truffelmayonaise | gerookte amandel | parmezaanse kaas | unagisaus

ons menu

Warm voorgerechten

GEBAKKEN COQUILLES | 16
bloemkoolcrème | wasabi beurre blanc | krokante enoki | zalmkaviaar

GAMBA’S IN KNOFLOOKOLIE | 16

KREEFT BAO BUNS – 2 STUKS | 14
lauwwarme kreeft | wakame | spicy mayonaise

HOLLANDSE-GARNALENKROKETJES | 17
toast | cocktailsaus

KROKANT BUIKSPEK | 14
kingcrab | mangosalsa | kreeftensaus

Sushi en Sashimi

SPICY TUNA | 18
tonijn sashimi | tonijntartaar | tempuracrumble

RED DRAGON ROLL | 18
tonijn sashimi | kingcrab | misomayonaise

TORCHED SCALLOP ROLL | 18
cocquille sashimi | groene asperge | yuzu vinaigrette

SASHIMI VAN TONIJN EN ZALM | 16
wakame | wasabi | gember

CRUNCHY TEMPURA | 17
krokante gamba | avocado | wasabi mayonnaise | unagisaus

PINK DRAGON ROLL | 18
sashimi van zalm | krokante gamba | kataifi | limoenmayonaise

CALIFORNIA ROLL | 18
king crab | avocado | Japanse mayonaise | wasabicrumble

Salades

CAESARSALADE | 11
knoflookcroutons | gekookt ei | parmezaanse kaas

kipfilet van Ammerlaan, huisgerookte zalm,
sashimi van tonijn of krokante gamba’s
+ 4

SALADE CANADESE KREEFT
tomatensalsa | little gem | yuzu koshosaus

MET HALVE KREEFT | 17.5

MET HELE KREEFT | 29.5

Oesters

Geserveerd met Sjalottenvinaigrette en tabasco

FINE DE CLAIRE | €3.5

uit Normandië, zacht van smaak

OESTER VAN DE MAAND | €4

Soep

GESERVEERD MET BROOD

BISQUE DE HOMARD | 17.5
cognacroom | halve Canadese kreeft

BOUILLABAISSE | 16.5
klassieke Franse vissoep geserveerd met rouille

Hoofdgerechten

KREEFT
GEGRILD OF GEKOOKT, 400 GRAM | 29.5
boter | spinazie

VIS
VANGST VAN DE DAG | DAGPRIJS

SLIPTONGEN | 19.5
gebakken in roomboter | met sla en friet

ZEETONG | 25
gebakken in roomboter | 500 gram | met sla en friet

HEILBOT | 23
baba ganoush | gegrilde courgette | paprikagel | vongole | saus van vadouvan

TONIJN | 23
noodles koningsboleet | bloemkoolcréme | rode peper | gember | sojabouillon

GRIET | 22
pastinaakcréme | snijbonen | bouillabaisesaus

PASTA VONGOLE | 21
linguini | cherrie tomaat | lamsoor

KABELJAUW | 21
krokante truffelrisotto | groene asperges

Hoofdgerechten

VLEES

RIB-EYE – SIMMENTALER 250 GRAM | 23
pastinaakcréme | groene asperges | truffelsaus

VEGA
VERSE GNOCCHI | 19
groene asperge | rucola | salieboter | parmezaanschuim

Nagerechten, sides & kindermenu

Nagerechten

VIGO’S CAFÉ GOURMAND | 7

CRÈME BRÛLÉE | 7

DAME BLANCHE | 7

TIRAMISU CHEESECAKE | 8
mascarpone-ijs | lange vingers | koffiecrumble

MOELLEUX AU CHOCOLAT | 9
praliné-ijs | frambozencoulis

AARDBEIEN ROMANOFF | 10
verse aardbeien | aardbeien coulis | vanille-ijs

KAASPLANKJE | 12
5 soorten kaas van kaasspecialist kalkman
appelstroop | vijgenbrood

Sides

PORTIE FRIET | 3.5

GROENE SALADE | 3.5

GEWOKTE SPINAZIE | 4.5

GEWOKTE GROENTEN | 4.5

Kindermenu

 

KIPFILET OF KIBBELING

geserveerd met friet en sla

wijn

Onze wijnkaart

Kreeft menu

Sushi Monday

Wij werken alleen met dagverse vis