Onze menukaart

Voorgerechten & bites
Koude voorgerechten
BROOD | €5
met makreeldip en gezouten roomboter
HUISGEROOKTE ZALM | €16
met mierikswortel en toast
COQUILLE TIRADITO | €15
sashimi van coquille met orange-ponzu, zoete-aardappelchips, krokante mais en zoetzure rode ui
TONIJN TACO’S – 3 STUKS | €12
tonijntartaar met avocadocrème, tomatensalsa en szechuanvinaigrette
CRISPY VEGA PIZZA | €14
Kan vegan
met groene asperge, gepofte paprika, feta en sesamdressing
VIGO TRIO | €17
huisgerookte zalm, Hollandse garnalen en gerookte paling met toast en cocktailsaus
HOLLANDSE GARNALEN UIT ZOUTKAMP | €17
met toast en cocktailsaus
RUNDERCARPACCIO | €15
met truffelmayonaise, rucola en Parmezaanse kaas

Warm voorgerechten
GEBAKKEN COQUILLES | €16
met doperwtencrème, krokante lotuswortel en smoky kreeftensaus
LAUWWARME HALVE KREEFT | €18
met puree van gepofte knolselderij, saffraansaus en lavasolie
GAMBA’S IN KNOFLOOKOLIE | €16
MOMOFUKU BUNS | €15
met krokant buikspek, kimchi coleslaw en hoisinsaus
HOLLANDSE-GARNALENKROKETJES | €17
met toast en cocktailsaus
Sushi en Sashimi
SPICY TUNA | €18
met tonijn tataki, tonijntartaar, tempuracrumble en spicy sesamdressing
SALMON TORCH ROLL | €18
met zalmsashimi, miso cream cheese en limoenmayonaise
SASHIMI VAN TONIJN EN ZALM | €16
met wakame
CRUNCHY TEMPURA | €17
met tempura van gamba en avocado
KING CRAB SALMON ROLL | €20
met sashimi van zalm, king-crabsalade, miso-curry en wasabicrumble
CALIFORNIA ROLL | €20
inside-out rol met king crab, avocado, Japanse mayonaise en wasabicrumble
Salades
CAESARSALADE | €11
met knoflookcroutons en gekookt ei kipfilet van Ammerlaan, huisgerookte zalm, sashimi van tonijn of gebakken gamba’s + 4
SALADE CANADESE KREEFT tomatensalsa, little gem en saffraanmayonaise
Met halve kreeft | €17.5
Met hele kreeft | €29.5
Oesters
Geserveerd met Sjalottenvinaigrette en tabasco
FINE DE CLAIRE | €3.5
uit Normandië, zacht van smaak
OESTER VAN DE MAAND | €4
Soep
Geserveerd met brood
BISQUE DE HOMARD | €17.5
met cognacroom en halve Canadese kreeft
BOUILLABAISSE | €16.5
klassieke Franse vissoep geserveerd met rouille

Hoofdgerechten
KREEFT
GEGRILD OF GEKOOKT, 400 GRAM | €29.5
geserveerd met boter en spinazie
VIS
VANGST VAN DE DAG | DAGPRIJS
GEGRILD OF GEKOOKT, 400 GRAM | €29.5
geserveerd met boter en spinazie
SLIPTONGEN | €19.5
gebakken in roomboter en geserveerd met sla en friet
ZEETONG | €25
500 gram, gebakken in roomboter en geserveerd met sla en friet
HEILBOT | €23
met gewokte shiitake en lamsoor, crème van zoete aardappel en miso yuzu beurre blanc
TONIJN | €23
gewokte udon noodles met paprika, sugarsnaps en soja-gemberjus
GRIET | €22
met gepofte-knolselderijpuree, salsa van granny smith, gerookte amandelen en wasabi beurre blanc
KABELJAUW | €21
met krokante truffelrisotto en groene asperges
SPAGHETTI VONGOLE | €21
met knoflook en pepertjes

VLEES
RIB-EYE – SIMMENTALER 300 GRAM | €23
met krokante truffelrisotto en groene asperges
VEGA
UDON NOODLES | 19
met sugarsnaps, shiitake, paprika en gemarineerde tofu

Nagerechten, sides & kindermenu
Nagerechten
VIGO’S CAFÉ GOURMAND | €7
CRÈME BRÛLÉE | €7
DAME BLANCHE | €7
STRAWBERRY CHEESECAKE | €8
met romanovmousse, verse aardbeien en aardbeiengel
MOELLEUX AU CHOCOLAT | €9
met praliné-ijs en frambozencoulis
KAASPLANKJE | €12
5 soorten kaas van kaasspecialist Kalkman, geserveerd met appelstroop en vijgenbrood
Sides
PORTIE FRIET | €3.5
GROENE SALADE | €3.5
GEWOKTE SPINAZIE | €4.5
GEWOKTE GROENTE | €4.5
Kindermenu
KIPFILET OF KIBBELING
geserveerd met friet en sla
