Onze menukaart

Voorgerechten & bites

Koude voorgerechten

BROOD | €5

met makreeldip en gezouten roomboter

HUISGEROOKTE ZALM | €16

met mierikswortel en toast

COQUILLE TIRADITO | €15

sashimi van coquille met orange-ponzu, zoete-aardappelchips, krokante mais en zoetzure rode ui

TONIJN TACO’S – 3 STUKS | €12

tonijntartaar met avocadocrème, tomatensalsa en szechuanvinaigrette

CRISPY VEGA PIZZA | €14
Kan vegan

met groene asperge, gepofte paprika, feta en sesamdressing

VIGO TRIO | €17

huisgerookte zalm, Hollandse garnalen en gerookte paling met toast en cocktailsaus

HOLLANDSE GARNALEN UIT ZOUTKAMP | €17

met toast en cocktailsaus

RUNDERCARPACCIO | €15

met truffelmayonaise, rucola en Parmezaanse kaas

ons menu

Warm voorgerechten

GEBAKKEN COQUILLES | €16

met doperwtencrème, krokante lotuswortel en smoky kreeftensaus

LAUWWARME HALVE KREEFT | €18

met puree van gepofte knolselderij, saffraansaus en lavasolie

GAMBA’S IN KNOFLOOKOLIE | €16

MOMOFUKU BUNS | €15

met krokant buikspek, kimchi coleslaw en hoisinsaus

HOLLANDSE-GARNALENKROKETJES | €17

met toast en cocktailsaus

Sushi en Sashimi

SPICY TUNA | €18

met tonijn tataki, tonijntartaar, tempuracrumble en spicy sesamdressing

SALMON TORCH ROLL | €18

met zalmsashimi, miso cream cheese en limoenmayonaise

SASHIMI VAN TONIJN EN ZALM | €16

met wakame

CRUNCHY TEMPURA | €17

met tempura van gamba en avocado

KING CRAB SALMON ROLL | €20

met sashimi van zalm, king-crabsalade, miso-curry en wasabicrumble

CALIFORNIA ROLL | €20

inside-out rol met king crab, avocado, Japanse mayonaise en wasabicrumble

Salades

CAESARSALADE | €11

met knoflookcroutons en gekookt ei kipfilet van Ammerlaan, huisgerookte zalm, sashimi van tonijn of gebakken gamba’s + 4

SALADE CANADESE KREEFT tomatensalsa, little gem en saffraanmayonaise

Met halve kreeft | €17.5

Met hele kreeft | €29.5

Oesters

Geserveerd met Sjalottenvinaigrette en tabasco

FINE DE CLAIRE | €3.5

uit Normandië, zacht van smaak

OESTER VAN DE MAAND | €4

Soep

Geserveerd met brood

BISQUE DE HOMARD | €17.5

met cognacroom en halve Canadese kreeft

BOUILLABAISSE | €16.5

klassieke Franse vissoep geserveerd met rouille

Hoofdgerechten

KREEFT

GEGRILD OF GEKOOKT, 400 GRAM | €29.5

geserveerd met boter en spinazie

 

VIS

VANGST VAN DE DAG | DAGPRIJS

GEGRILD OF GEKOOKT, 400 GRAM | €29.5

geserveerd met boter en spinazie

SLIPTONGEN | €19.5

gebakken in roomboter en geserveerd met sla en friet

ZEETONG | €25

500 gram, gebakken in roomboter en geserveerd met sla en friet

HEILBOT | €23

met gewokte shiitake en lamsoor, crème van zoete aardappel en miso yuzu beurre blanc

TONIJN | €23

gewokte udon noodles met paprika, sugarsnaps en soja-gemberjus

GRIET | €22

met gepofte-knolselderijpuree, salsa van granny smith, gerookte amandelen en wasabi beurre blanc

KABELJAUW | €21

met krokante truffelrisotto en groene asperges

SPAGHETTI VONGOLE | €21

met knoflook en pepertjes

 

Hoofdgerechten

VLEES

RIB-EYE – SIMMENTALER 300 GRAM | €23

met krokante truffelrisotto en groene asperges

 

VEGA

UDON NOODLES | 19

met sugarsnaps, shiitake, paprika en gemarineerde tofu

 

Nagerechten, sides & kindermenu

Nagerechten

VIGO’S CAFÉ GOURMAND | €7

CRÈME BRÛLÉE | €7

DAME BLANCHE | €7

STRAWBERRY CHEESECAKE | €8

met romanovmousse, verse aardbeien en aardbeiengel

MOELLEUX AU CHOCOLAT | €9

met praliné-ijs en frambozencoulis

KAASPLANKJE | €12

5 soorten kaas van kaasspecialist Kalkman, geserveerd met appelstroop en vijgenbrood

Sides

PORTIE FRIET | €3.5

GROENE SALADE | €3.5

GEWOKTE SPINAZIE | €4.5

GEWOKTE GROENTE | €4.5

Kindermenu

KIPFILET OF KIBBELING

geserveerd met friet en sla

wijn

Onze wijnkaart

Kreeft menu

Sushi Monday

Wij werken alleen met dagverse vis